Video: het volledig concert

MORTSEL – Het concert van zondag 20 juni 2021 in de Sint-Benedictuskerk was terug een van de eerste dat plaatsvond na het COVID-19 coronavirus. Dit was meteen ook een heel groot succes.

De opbrengst van dit concert ging naar een goed doel, en het goede doel was VZW De Kompanie die een volledig nieuwbouw aan het bouwen zijn in Mortsel. VZW De Kompanie is een organisatie die zich inzet voor personen met een beperking.

Het volledig concert kan je terug hier herbekijken.

Tekst: DV/Mediagroep

Het begon allemaal in Mortsel voor deze jonge blokfluitiste Johanna Lamprechts

 

(klik op foto’s om te vergroten)

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten