Foto: copyright Opnieuw & Co

MORTSEL/DUFFEL – De Kringwinkel van Opnieuw & Co in Duffel is de grootste vintage store van de Benelux met een aanbod van meer dan 9.000 stuks kleding en een zee aan andere tweedehandse goederen.

Negentien jaar geleden opende Opnieuw & Co vzw een filiaal aan de Hondiuslaan 46 in Duffel. De cijfers tonen aan dat deze megastore van 1.569 m² een megasucces is geworden. Zo ontvingen we in Duffel de afgelopen 19 jaar wel 1.361.507 klanten.

Onze 4 jaarlijkse evenementen (Retrodag, Opnieuw & Co Zomert, Dag van de Kringwinkel en Opnieuw & Co Wintert) bewijzen dat deze winkel al jaren gegeerd is in Duffel. Mensen staan soms uren op voorhand aan te schuiven om als eerste een pareltje op de kop te tikken.

In Duffel gaat de voorkeur duidelijk uit naar textiel. Dat is natuurlijk dankzij onze enorme textielafdeling met 9.150 stuks textiel. We mogen dus gerust zeggen dat we één van de grootste textielafdelingen met tweedehandse kleding hebben in de Benelux. Maar dat wil niet zeggen dat dit het enige is waar klanten voor komen. Ook meubelen en huisraad zijn populair. Het aanbod in onze winkel is zeer groot. Van fietsen, boeken, kleding, speelgoed, huisraad en meubelen tot elektro waar 1 jaar garantie op wordt gegeven.

Toen de winkel in Duffel haar deuren 19 jaar geleden opende, was de winkel slechts 660 m² groot, hadden we 19 parkeerplaatsen en stonden er 10 medewerkers klaar om de klanten verder te helpen. Ondertussen is de winkel 909 m² groter geworden, zijn er 31 parkeerplaatsen bijgekomen en staan er 36 medewerkers met een grote afstand de reguliere arbeidsmarkt en 5 leidinggevenden paraat om elke dag de winkelbelevenis compleet te maken voor elke klant.

We willen graag de zusters van het Convent van Bethlehem hartelijk bedanken voor hun erfpachtregeling en de gemeente Duffel voor hun jarenlange steun.

Op zaterdag 28 januari staat het Opnieuw & Co-personeel niet alleen klaar om klanten te helpen, maar ook om iedereen te bedanken. Wij trakteren alle bezoekers op een glaasje cava of fruitsap. Kom zeker langs en vier met ons mee!

Over vzw Opnieuw & Co

Opnieuw & Co is een Kringwinkel die herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en winkels in Lier, Duffel, Mortsel en Kontich. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor laaggeschoolden en langdurig werklozen.

 

Winkelvestigingen Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10u tot 18u

Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel

Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel

Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 391, 2500 Lier

Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich

Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 90, 2640 Mortsel

www.opnieuwenco.be – www.facebook.com/opnieuwenco

Persbericht: Opnieuw & Co

Foto: copyright Opnieuw & Co

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten