MORTSEL/LINT – De ministers van volksgezondheid hebben op 6 mei beslist dat alle 80-plussers en bewoners van woonzorgcentra in aanmerking komen voor een 2de boostervaccin.

Op deze manier wil men het positieve effect van de basisvaccinatie verlengen en de potentiële gevolgen van een Covid-infectie verminderen.

De uitnodigingen hiervoor zullen op 13 mei verstuurd kunnen worden. Vanaf vrijdag kunnen 80-plussers, of hun familie hun mailbox en brievenbus in de gaten houden.

Vanaf dan zal ook op myhealtviewer.be of mijngezondheid.be te lezen zijn op welke dag en uur de mensen hiervoor worden verwacht. Indien het voorgestelde moment niet past, kunnen mensen dit zelf online aanpassen. Dat kan ook door het call center te bellen op 03 361 74 00 of via mail:

 

De eerste vaccinaties voor deze doelgroep worden in Lint vanaf 17 mei gepland. Vroeger een afspraak maken kan ook als er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Praktisch

Vaccinatiecentrum ELZ ZORA: Fabriekstraat 38, Lint

Afspraak verzetten via het call center: 03 361 74 00 of

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten