Wij zoeken:

Gezocht:

Wegens uitbreiding zoeken wij een gemotiveerde journalist, cameraman/vrouw om als freelancer voor ons te komen werken.

Je komt terecht in een klein maar leuk team dat zowel interviews als geschreven pers brengt via online kanalen en onze website. Dit alles in eigen beheer

Wij brengen leuk nieuws in de zuidrand en omgeving.

Wat moet je kunnen?

Journalist

  • Je regelmatig vrijmaken. We proberen zoveel mogelijk op voorhand te plannen maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Onderzoek doen naar achtergrondinformatie. weten waarover het gaat en de juiste vragen stellen.
  • Net voorkomen. De meeste interviews worden ook gefilmd dus het kan zijn dat je in beeld komt.
  • Een vlotte pen hebben. Bij de beelden word er een klein tekstje geschreven voor op de website.

Cameraman

  • Goed met verschillende camera’s kunnen omgaan.
  • Basiskennis van bekabeling
  • Basiskennis van hoe een livestream word opgebouwd (wij doen vaak livestreams)
  • Zelf kunnen monteren indien mogelijk 4K)
  • Je regelmatig vrijmaken. We proberen zoveel mogelijk op voorhand te plannen maar dit is niet altijd mogelijk.
  • Probleemoplossend kunnen denken als er iets fout loopt

Voor meer info:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.