Foto:

MORTSEL – Welkom op de Boekstartdag in Mortsel op zaterdag 21 mei

Op zaterdag 21 mei organiseert de bibliotheek in Mortsel voor het eerst een Boekstartdag. Bezoekers van 0 tot 2,5 jaar krijgen samen met hun (groot)ouders, broertjes en zusjes een extra hartelijk welkom.

De bib wordt omgetoverd tot een paradijs voor de allerjongsten! Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit of spannend spel. Ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn. Duik in het aanbod knisperboekjes en prentenboeken. Ontdek de leukste filmpjes voor de allerkleinsten. Breng je knuffel mee en ga langs bij de knuffeldokter. Verken samen al spelend het plezier van stilte en geluid.

Je hoeft niet in te schrijven. Zien we jullie ook?

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel
Foto: copyright Yadi-Media

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.