Video:

Foto: Collage

MORTSEL – Afgelopen vrijdag wad het dan na twee jaar zover Bar Brial Winter editie kon zijn deuren openen.

Het was voor Werner & David toch wel even bang afwachten, wat de nieuwe beslissingen van het overlegcomité zouden zijn, door de hoge corona besmettingen. Maar in de late namiddag konden zij toch de deuren openen.

Er is ook een eigen schaatsbaan voor de allerkleinsten onder ons, ook vindt er “CIRCUS CIRCALISSA” plaats van 25 December tot en mat 9 Januari 2022, meer info :

Kom in de Kerstvakantie naar Circalissa op Bar Brial Winter.

Met een flinke dosis Magie, illusie, acrobaten, clowns is de voorstelling “Dreams” de ideale familie-uitstap voor jong en oud.

Circalissa is een kleinschalig “Cirque du Soleil”. Het circus werkt met topartiesten van internationaal niveau en staat garant voor kwaliteit, creativiteit en exclusiviteit. Mis deze ervaring dus niet!

Praktisch: van 25 December tot en 9 Januari 2022,

telkens om 14u en om 16u.

Info en tickets via

of 0474/81.46.89

Adres : Bar Brial, Fortstraat 100, Mortsel

Wil je nu tickets Reserveren..???

Prijs start vanaf 5 euro.( voor kindjes onder 3 jaar)

Tribune A : 15 e

Stoel Loge : 20 e

Golden seats : 25 e

Info & reservatie : / 0474814689

Bar Brial Winter is nog open tot 16 Januari 2022

Meer info op:

https://www.barbrial.be/

https://www.facebook.com/barbrialmortsel

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.