Video:

MORTSEL – Binnenkort zijn er werken voorzien aan de zeer slechte staat van het voet en fietspad op de Krijgsbaan (R11) met de Antwerpsestraat (N1).

Normaal gezien zou het Vlaams gewest dit voor haar rekening moeten nemen maar blijkbaar doen deze er niets aan.

Deze zijn momenteel in zo’n slechte staat dat de stad Mortsel deze werken voor zich gaan nemen en deze uitvoeren. De planning hiervoor is voor rond maart als de vrieskou zeker voorbij is.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten