Foto: copyright Yadi-Media

BOECHOUT – Op vrijdag 11 november kan je meedoen met de 17de editie van Boechout wandelt en fietst.

De wandel- en fietsroutes leiden je langs de mooiste wegen en paden in en rond Boechout. Nieuw dit jaar is een gravel-fietsroute van zo’n 38 kilometer. Inschrijven kan nog tot en met 10 november.

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de gemeente, samen met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt, op vrijdag 11 november Boechout wandelt en fietst. Er is keuze uit drie wandeltochten van 6, 9 of 13 kilometer, twee fietstochten van 24 of 33 kilometer en een gravel-fietsroute van 38 kilometer.

Schepen van Sport Rudi Goyvaerts: “Wandelaars en fietsers kunnen naar goede gewoonte weer komen genieten van mooie routes in en rond onze gemeente. Ook voor fans van de nieuwste fietshype gravelen hebben onze vrijwilligers een leuke route uitgestippeld. We hopen natuurlijk op mooi weer en veel deelnemers.”

Praktisch

Starten kan tussen 9.30 en 14.30 uur aan de Jan Frans Willemsschool (Jef Van Hoofplein 22). Je komt daar ook terug aan en je kan er genieten van een lekker drankje en hapje. Deelname kost 6 euro (twee consumpties inbegrepen) en is gratis voor kinderen tot 12 jaar. De wandelingen van 6 en 9 km zijn buggy- en rolstoeltoegankelijk.

Inschrijven kan tot en met 10 november (13 uur) via www.boechout.be/boechoutwandeltenfietst of op de vrijetijdsdienst (tijdens de openingsuren). Wil je toch de dag zelf inschrijven? Dat kan in de polyvalente zaal van de Jan Frans Willemsschool. Betalen kan er met cash of via Payconiq.

Win een prijs

Door je in te schrijven maak je automatisch kans op een mooie prijs van de Boechoutse middenstand. Kinderen tot 12 jaar kunnen deelnemen aan een leuke fotozoektocht tijdens de wandelroutes van 6 en 9 km en zo een prijs winnen.

Boechout wandelt en fietst is een organisatie van de gemeente in samenwerking met de sportraad, de werkgroep Trage Wegen, Pasar en Natuurpunt. De Boechoutse sportverenigingen Vremdsche Cyclist en Bacwalde SK zorgen voor iets lekkers.

persbericht: gemeente Boechout

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.