In Boekenfoyer episode 14 hebben Roland Bergeys en Leentje De Coninck het over de zoon van Napoleon in ‘Het Adelaarsnest’ van Eric Bauwens,‘ ‘De terloopsheid van triomf’ van Johan G. Coppieters en ‘Valse beloftes’ van Vlaams misdaadauteur Ludo Geluykens.

Frank De Vos brengt zijn gedichten, Guy Didelez zijn verhaal en Hilde De Paepe vertelt over ‘Wie goedgezinde woorden zaait.’

Een goedgevulde aflevering met voor ieder wat wils.

Door Yannick D'haene

Hallo, Ik ben Yannick. ik ben 29 Jaar en het manusje-van-alles bij Yadi-Media. Ik ben de webmaster, verzorg de livestreams, (geluid/ licht/ editing) ben af en toe cameraman of geluidsman enz... Ik ben erg technisch aangelegd en hou van wat ik doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.