[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=ruqA4jx5MJA” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^15895|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2020/12/BON-VAN-HOVE_v02-002.jpg|caption^null|alt^null|title^BON VAN HOVE_v02 (002)|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Foto:

Hove – Onlangs kregen de inwoners van Hove van Middenstandsvereniging Hove Onderneemt een strooifolder in hun  brievenbusbus met info over de nieuwe ‘Bon van Hove’. Het gaat om een cadeaubon van 5 euro, die inwoners kunnen kopen bij Immo Casco (Sint-Laureysplein 18) en The Cook Stays (Lintsesteenweg 29). Op de folder staat een voorbeeld van de bewuste bon afgedrukt. Dat leidt echter tot verwarring bij heel wat inwoners, die denken dat ze de bon kunnen verzilveren bij de plaatselijke Middenstand. De bon in de strooifolder is echter slechts een voorbeeld, heeft  geen waarde en is dus niet in te ruilen bij de plaatselijke handelaars en ondernemers. Het bestuur van de Middenstandsvereniging erkent de mogelijke verwarring en zit verveeld met de hele kwestie. Langs deze weg hopen ze de onduidelijkheid uit de wereld te helpen en doen ze tevens een oproep om de bon massaal aan te kopen. Een ideaal kerstgeschenk, waarmee je in één moeite de zwaar getroffen Middenstand een hart onder de riem steekt!

Tekst: Yadi Mediagroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.