Foto: Antwerpsestraat

MORTSEL – Deze avond brak er brand uit in de Antwerpsestraat 68  te Mortsel.

De brandweer was vlug te plaatsen. Er was een fout in de elektriciteitskast op de 1° verdieping van een appartementsgebouw.

De bewoners werden even voor veiligheid allemaal geëvacueerd en konden na een tijdje terug naar hun appartement, niemand raakte gewond. Er was even verkeershinder door deze interventie, maar alles was vlug terug normaal.

Tekst: DV/Yadimedia

Foto 1

Foto 2

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.