Video:

Brand tuinhuis

MORTSEL – Woensdagavond is er in de Kerkstraat een brand uitgebroken rond 19 uur.

Hierbij is er een tuinhuis volledig verwoest en het tuinhuis van de buren licht beschadigd.

De brandweer heeft alles op korte tijd kunnen blussen via de Elf-julistraat. Men heeft de buurt niet moeten evacueren en er zijn geen gewonden gevallen.

Toevallig dat we de Brandweer aan het werk zien op de dag van de brandweer. Zelfs op hun feestdag staan ze paraat waarvoor dank.

Tekst: Y/D

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten