Foto: Opnieuw & Co Wintert

MORTSEL – Vanaf donderdag 18 november verandert Opnieuw & Co haar 6 filialen in een mooie wintersetting. Opnieuw & Co Wintert gaat dit jaar door vanaf donderdag 18 november,

telkens van  10 tot 18 uur in Mortsel (Borsbeeksebinnenweg & Vredebaan), Duffel, Lier, Kontich en Kessel. De winkels wordenk ingericht met honderden budgetvriendelijke kerstspulletjes die afgelopen jaar verzameld werden en andere winterse hebbedingen. Dit jaar vind je weer een ruim assortiment aan decoratie voor die koude wintermaanden extra gezellig te maken. Ook een aanbod aan skikleding, sleeën, sneeuwkettingen en feestkledij zal je terugvinden in de 6 winkels. Uiteraard kunnen kerstbomen, lichtslingers & 1000den kerstballen niet ontbreken tijdens het Opnieuw & Co Wintert. Alles netjes per kleur gesorteerd, zelfs gevulde kerstbomen kunnen aangekocht worden.

Onze kringloopwinkels zijn voorzien van grote eigen parkings en fietsstallingen. Ook met het openbaar vervoer zijn ze steeds gemakkelijk bereikbaar.

Persbericht: Opnieuw & Co

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.