Foto: Logo

Ook dit jaar organiseert Opnieuw & Co weer de Dag van de Kringwinkel. Deze dag is hét uitgelezen moment voor alle kringwinkels om hun sociale tewerkstelling in de verf te zetten. Want Opnieuw & Co verkoopt niet alleen tweedehandsspulletjes, maar ze bieden ook kansen en werkervaring aan, aan mensen die ze ergens anders niet krijgen.
Voor deze editie halen ze hun spreekwoordelijke zolder leeg en zullen er heel wat schatten te koop aangeboden worden!
De 6 winkels van Opnieuw & Co toveren die dag hun winkel om tot een walhalla voor schattenzoekers! Zoals alle andere edities kan je er dit jaar ook weer brocante & retro vinden, maar ook nog zoveel meer! Het wordt zeker en vast de moeite om die dag eens langs te komen.
Wie op zoek is naar een uniek stuk voor in zijn interieur en van snuisteren houdt kan dus terecht bij alle 6 winkels van Opnieuw & Co op zaterdag 15 oktober, tussen 10u – 18u. De winkel op de Vredebaan in Mortsel is wat kleiner dan de andere winkels, daar zal die dag een extra aanbod stripverhalen en LP’s verkocht worden.

Over vzw Opnieuw & Co
Opnieuw & Co is een kringloopcentrum dat herbruikbare goederen opnieuw in omloop brengt aan zachte prijzen. Het gaat dan om producten zoals meubelen, kleding, huisraad, boeken, speelgoed, elektro en fietsen. De vzw werd in 1995 in Lier opgericht door stichter en directeur Koen Goemans. Ondertussen groeide Opnieuw & Co uit tot een grote organisatie met meer dan 450 werknemers en winkels in Duffel, Mortsel, Kontich, Lier en Kessel. Het multiculturele bedrijf zorgt er niet enkel voor dat tweedehands creatief, leuk en ecologisch wordt, maar zet ook in op sociaal verantwoord ondernemen. Zo creëert Opnieuw & Co kansen voor tewerkstelling voor kortgeschoolden en langdurig werklozen.
Winkelvestigingen en geefpunten Opnieuw & Co:

Ma tot zat van 10u tot 18u
Opnieuw & Co vzw, Grote Steenweg 55, 2560 Kessel (Nijlen)
Opnieuw & Co vzw, Hondiuslaan 46, 2570 Duffel
Opnieuw & Co vzw, Borsbeeksebinnenweg 51, 2640 Mortsel
Opnieuw & Co vzw, Antwerpsesteenweg 391, 2500 Lier
Opnieuw & Co vzw, Prins Boudewijnlaan 1, 2550 Kontich
Opnieuw & Co vzw, Vredebaan 76, 2640 Mortsel (enkel geefpunt)
Ma tot vrij van 9u tot 17u
Outletshop De Kilomeet, Vredebaan 77, 2640 Mortsel

Persbericht: Opnieuw & Co

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.