Video:

MORTSEL/WIJNEGEM – De Damiaanactie regio Mortsel staan 11 dagen in het Wijnegem Shopping Cetnter.

Wat ze daar doen en verkopen legt vrijwilliger Dirk Van de Poel ons heel graag uit voor de camera.

Wil je deze nog steunen dat kan altijd Deze stand van Damiaanactie kan U terug vinden bij ingang/uitgang 11 van het Wijnegem Shopping Center. Deze staat er nog tot vrijdag 31 december 2021 tot en met 17U00

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.