[ultimate_video u_video_url=”https://www.youtube.com/watch?v=QgvOtNOt8Sw” yt_autoplay=”” yt_sugg_video=”” yt_mute_control=”” yt_modest_branding=”” yt_privacy_mode=”” thumbnail=”custom” custom_thumb=”id^16387|url^http://139.162.212.169/wp-content/uploads/2021/03/Biscuiterie-Jespers.jpg|caption^null|alt^null|title^Biscuiterie Jespers|description^null” play_size=”75″ enable_sub_bar=””]

Mortsel – Een mooie herinnering aan de vroeger koekjesfabriek te in Mortsel haar fabriek had, Biscuiterie Jespers.

Praktische informatie tentoonstelling koekjes uit Antwerpen

‘Mortsel weer (h)eerlijk thuis’ brengt het verhaal over de vergeten koekjesbakkers van Mortsel in de Stadsfeestzaal van Antwerpen. Dompel je onder in het koekjesverleden van onze stad.

Wanneer? Vrijdag 5 maart 2021 tot en met zaterdag 27 maart 2021

Waar? Stadsfeestzaal, Meir 78  2000 Antwerpen

Openingsuren

Dinsdag tot en met zaterdag: van 12u tot 17u

Open op koopzondag  7 maart 2021

Voor meer info kan je terecht op: https://www.toerismezuidrand.be/nl/chocolate-pateekesweek-mortsel

Met dank aan: Weer Heerlijk Thuis, Dirk Brentjens en Çois Van Roosendael voor het mogen mee publiceren van dit filmpje.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.