Foto: Markt Groendomein Rivierenhof

DEURNE – zondag 9 oktober 2022 van 13 uur tot 18 uur in Provinciaal Groendomein Rivierenhof

Voor de 21e keer is er ‘de gezelligste markt in ’t schoonste park’. Op zondag 9 oktober gaat in Provinciaal Groendomein Rivierenhof in Deurne opnieuw Ecodroom door, de jaarlijkse ecologische markt in de groene long van de stad Antwerpen. Van 13u tot 18u kan je gratis kennismaken met duurzame, lokale en lekkere producten voor een gezonder leven. Ecodroom is het moment bij uitstek om je te laten inspireren voor een kleinere ecologische voetafdruk, een kans die 8.000 bezoekers vorig jaar niet lieten liggen.

 

Traditiegetrouw zal de ecomarkt bevolkt worden door ongeveer 90 standhouders die producten aanbieden, informatie aanreiken of workshops geven. Je vindt er ecologische kledij, fairtradeproducten, planten en zaden, zelfgemaakte huisraad, diverse workshops en veel meer. Een van de blikvangers is VELT, dat zich specialiseert in ecologisch tuinieren. Tussendoor kan je genieten van een lokaal drankje of gezond hapje in de verschillende kramen die zich richten op gezonde, biologische en lokale voeding.

 

Verder kan je rondkuieren op de rommelmarkt, genieten van de recycle-tentoonstelling of iets laten herstellen in het repair café van de Spectrumschool. Fietsers kunnen er zelfs gratis een kleine herstelling laten uitvoeren. Ook de kleinsten komen aan hun trekken tijdens de knutselactiviteiten aan de infostand, op het parcours van het Groene Kruis of in de speeltuin en kinderboerderij.

Wanneer:
Zondag 9 oktober 2022 van 13 tot 18 uur

Waar:
Parkweg in het Rivierenhof, Deurne (tussen de Ruggeveldlaan en het kasteel Rivierenhof)

Rommelmarkt in parkzone Oost

Website:
www.provincieantwerpen.be > Ecodroom 2022

Social media:
www.facebook.com > Evenement Ecodroom 2022

Persbericht: Provincie Antwerpen
Foto copyright: Provincie Antwerpen

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.