Video:

Foto: Mie de Bie

Foto collage:

MORTSEL – Fort 4 werd voor één keer omgetoverd in een speelparadijs voor kinderen van 3 tot 15 jaar.

Meer info:

 

Buitenspeeldag lanceert Mortselse avatars

Mortselse avatars

Buiten spelen kan je gelukkig het hele jaar door, niet enkel op de Buitenspeeldag. 15 avatars geven je vanaf morgen dat extra duwtje in de rug. Fiets of wandel met het gezin en ga op zoek op de speelplekken in Mortsel. Zo krijg je het hele jaar door leuke nieuwe speelideeën via een QR-code die je kan scannen.

Maak een foto bij elke avatar die je gevonden hebt. Wanneer je op de buitenspeeldag 2023 de foto’s van de 15 avatars kan laten zien of alle namen van de avatars hebt verzameld, belonen we jou met een fijne verrassing!

Heb je zelf een topspeelidee voor één van de Mortselse speelplekjes? Laat het weten via .

Een leuk weetje: de avatars werden getekend door de jonge Mortselse Trijn Heremans.

Tekst: Lokaal bestuur Mortsel

(klik op foto’s om te vergroten)

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten