Video:

MORTSEL – Man, man, man! Wat is me dat toch allemaal!? Dit weekend is het “Mortsel Feest!” en uiteraard is de boekenmarkt ook weer van de partij. Maar wat een feesteditie belooft het dit jaar te worden!

Om te beginnen is er de éénmalige deelname van de “Crocodile Queen van Deinze”! Inderdaad! De bekende kinderboekenschrijfster Lieve Clarebout heeft ermee ingestemd om op zaterdag acte-de-présence te geven, om haar nieuwste lees-, kleur- en doeboekje “Op dril met Kiko de Krokodil”, exclusief bij ons te komen voorstellen. Een unieke kans om persoonlijk kennis te maken met deze getalenteerde schrijfster en haar uitmuntende illustrator Tom Heye.

U kan dit weekend ook de meest geletterde Wattman van De Lijn, Eddy C., ontmoeten, alsook de Mooiste Krullenbol in Boekenland, Eddy.

Er is tevens de retour van de “Wilrijk Wizard”, David, van de uit-bronsgroen-eikenhout-opgetrokken Nestor van de Boekenmarkt, Ludo en, last but not least, de langverwachte en, ongetwijfeld, fel bejubelde terugkeer van de Gigant van de Strip- & Comicwereld, Stripwinkel Sammy!

Om het feestje compleet te maken zullen ook enkele vertrouwde gezichten hun opwachting maken. Zoals daar zijn: Pieter-Aspe-zaliger’s persoonlijke muze, Christine; de Master of Science Fiction & Fantasy, Peter, en uiteraard “The King of Romance & Suspense”, de man met de grootste collectie thrillers en romans in dit deel van het Westelijk Halfrond, Eddy D.!

Bij al dit literair geweld buigt Antwerpens meest kunstminnende Cowboy, ikzelf dus, deemoedig het hoofd.

U ziet het, mensen: als U dit mist zal dat U de rest van Uw miserabele leven blijven achtervolgen! U zal ’s nachts, badend in het zweet, gillend wakker worden en hiermee de hond van de buren de stuipen op het lijf jagen, waardoor het beest de ganse nacht gaat blaffen en janken en uiteindelijk zal moeten afgemaakt worden! Uw buren zullen er U de rest van hun leven voor haten!

U zal zich nooit meer in literaire kringen kunnen begeven zonder de meewarige blikken van de andere aanwezigen te moeten trotseren.

… Afijn, wat ik wou zeggen: U KOMT TOCH OOK!?

Cowboy Herman

P.S.: OPGELET! We staan uitzonderlijk NIET op onze gewone plaats op het Gemeenteplein, maar wel in de Pieter Reypenslei, en dit op zaterdag van 10u tot 18u en op zondag van 12u tot 17u.

P.P.S.S.: indien U meer wilt weten over Lieve Clarebout, bezoek dan even deze site “www.opdrilmetkiko.be”.

Tekst: Herman Philippe

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten