Pauzemobiel van MNM Marathonradio 2021

EDEGEM – Donderdag namiddag kwam Sander Gillis & Laura Govaerts met hun pauzemobiel even de studenten in Edegem een hart onder de riem steken tijdens Marathonradio.

Laura Govaerts was onder de indruk van Kasteel Hof ter Linden waar ook trouwens ooit de aflevering van F.C. De Kampioenen is opgenomen (aflevering Noblesse Oblige) dit Kasteel diende ook als het Kasteel van Maurice.

Ook is de laatste aflevering van De Mol (reünie) hier opgenomen.

Tekst: DV/Yadimedia
Foto’s: ©Yannick D’haene

Pauzemobiel aan Hof ter Linden

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten