Flyer

Foto: dit zijn wij

Vernieuwd terras:

MORTSEL – De Populier is in een nieuw jasje gestoken en dat wordt gevierd! Op 27 april tussen 14U00 en 19U00 is iedereen welkom.

Voor een mooie prijs de benen onder tafel schuiven,

met een gezellige babbel erbovenop. Dat kan in De Populier, Resto & Huis voor de buurt, een plek waar jong en oud welkom is voor het avondeten, maar ook om er deel te nemen aan allerlei activiteiten, in voor- en namiddag.

Of om zomaar binnen te lopen voor een babbel of om de krant te

lezen. Een huis én thuis voor de buurt dus.

Op woensdag 27 april organiseren het buurthuis en het

buurtrestaurant een gezellig feest met activiteiten voor

jong en oud in De Populier.

Ontdek het volledige programma in deze folder.

Tekst: D/V & De Populier

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten