Flyer:

Sami is een halfelf. Om een echte elf te worden, moet hij nog voor één proef slagen.


Pieta is een meisje dat alle dagen haar verjaardag viert met slagroomtaart. Door de proef van Sami zullen hun wegen elkaar kruisen. En dat word alleen maar chaotischer met Pieta haar ouders die steeds druk druk druk druk bezig zijn. Voeg daar een overbezorgde verpleegster, een sterrenkok en een oude wijze elf aan toe en je bent klaar voor een dol avontuur vol emoties.

Ben jij ook benieuwd of Sami de proef tot een goed einde zal brengen? Kom dan zeker kijken!

Voor kinderen vanaf 5 jaar

Spelers:
Geertje Baert –  Patrick Pieters – Rennée Firens – Monika Villalba – Deborah De Boeck – Chantal Embregts – Veerle De Peuter

Regie:
Tim Van Beeck

Waar en wanneer:

zaterdag 4 en zondag 5 maart

zaterdag 11 en zondag 12 maart
telkens om 14u30

In het forttheater in Edegem

Rogier Van Der Weydenstraat 10

Reserveer je plaatsen

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten