Video:

BOECHOUT/MORTSEL – Zondag 15 mei was het Dag van de Zorg.

Wij zijn een bezoekje gaan brengen in Boechout en meer

bepaald bij De Satelliet, waar ook daar de Dag van de inclusieve zorg was.

Op het moment dat wij daar waren kregen ze ook het bezoek van mevrouw Gitta Vanpeborgh die als afgevaardigde van het federaal parlementslid voor (Vooruit) die o.m. de commissie Volksgezondheid opvolgt een leuke attentie kwam overhandigen voor deze speciale geldeenheid.

Meer info vindt U ook terug in onderstaande folders.

Of via deze website: https://www.demaanwandelaars.be/de-satelliet

Tekst: D/V

Folder 1

Folder 2

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.