Video:

MORTSEL – Vandaag tot en met vrijdag 4 maart zijn de werkzaamheden begonnen op het kruispunt Antwerpsestraat/Krijgsbaan (R11).

De voertuigen die vanuit Wilrijk komen richting Borsbeek zullen moeten rondrijden via Boechout. De tram rijdt gewoon en de bussen rijden op de zijrijbaan waar ook tijdelijke haltes zijn voorzien.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten