Foto: @yadimediagroep

Veel opgeluchte gezichtjes in Lint, waar afgelopen zondag de eerste 5- tot 11-jarigen werden geprikt. Tijdens de eerste prikdag in Lint kregen 1.099 kinderen hun eerste dosis.

Een mooi cijfer voor het vaccinatiecentrum, dat ook de komende zes zondagen speciaal de deuren opendoet voor de kinderen. De 5- tot 11-jarigen krijgen er hun prikje van (kinder-)artsen of verpleegkundigen die veel ervaring hebben met kinderen. De mascotte Prikkie begeleidt de kindjes van aankomst tot vertrek met enthousiaste berichtjes.

Ondertussen werden alle 5- tot 11-jarigen van de eerstelijnszone ZORA (waartoe Boechout, Hove, Lint, Kontich, Edegem en Mortsel behoren) uitgenodigd via de post. Zelfs als de uitnodiging nog niet in de bus is gevallen, kunnen ouders via hun eigen profiel op www.myhealthviewer.be of www.mijngezondheid.be de code opvragen waarmee ze de afspraken voor hun kind(eren) al inplannen. Zo kan elk kind in het gezin op hetzelfde moment gevaccineerd worden. De kinderen krijgen, met een tussentijd van drie weken, twee op kindermaat gemaakte Pfizervaccins. Inplannen van de afspraken gebeurt via www.laatjevaccineren.be/registratie.

De ouders kregen hierover extra informatie via de school van hun kind. De vaccinatie van de kinderen loopt nog tot half februari.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.