Mark Liebrecht Schouwburg

MORTSEL – Het gevoel en de ontlading van de cultuursector is eenduidig: Eindelijk. Eindelijk mag er terug aan cultuur gedaan worden.

De Mark Liebrecht Schouwburg mag de deuren weer openen voor het publiek en de artiesten mogen voor het eerst sinds lang weer het podium betreden. De goesting is groot. En om die vreugde nog meer kracht bij te zetten, communiceerde de cultuursector, onder leiding van Crisiscel Cultuur en cult! in samenwerking met de Federatie van Boekingskantoren en hun partners, eenduidig. Meer dan één woord was er voor die campagne niet nodig: EINDELIJK. En de cultuursector laat zich horen, overal op sociale media en bij de cultuurhuizen.

 

De Crisiscel Cultuur en cult! moedigen ­­­met het initiatief de bevolking aan om zich weer volop onder te dompelen in het rijke culturele aanbod dat Vlaanderen en Brussel deze zomer te bieden hebben. Ze roepen iedereen ook op om EINDELIJK massaal te delen op sociale media om hun steun uit te drukken aan de cultuursector en het signaal te geven de komende maanden massaal cultuur te zullen consumeren.

 

“Na al die tijd gesloten te zijn, staan we te popelen om opnieuw te beginnen. We zijn er volledig klaar voor om er met volle goesting opnieuw in te vliegen en de mensen van Mortsel en omstreken Eindelijk cultuur te kunnen aanbieden.” aldus Ilse Lacante, bevoegde schepen.

 

‘Eindelijk’ houdt een zomer lang de vinger aan de pols zodat we samen met volle teugen kunnen genieten van alles wat de cultuursector te bieden heeft.

 

Het nieuwe podiumseizoen in Mortsel gaat écht van start in september. Het aanbod vind je nu reeds op tickets.mortsel.be.

 

Maar eerst kan je heerlijk cultureel zomeren in Mortsel. Tijdens de zomer vind je de vertrouwde comedy- en filmavonden terug in FORT 4. Daarenboven verwennen we je deze zomer met zoveel meer. Op heel wat verrassende locaties in de wijken van Mortsel spelen voorstellingen en optredens. Een zomer lang genieten dus! Meer info vind je op www.mortsel.be/zomereninmortsel.

Perstekst: Lokaal bestuur Mortsel

Mark Liebrecht Schouwburg

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.