Affiche:

Retro bij Opnieuw & Co:

Mortsel – Vanaf nu zaterdag 13 maart heeft Opnieuw & Co een extra aanbod prachtige retro en vintage stuks in alle filialen. Uiteraard zal de Retrodag er anders uitzien dan andere jaren vanwege de coronamaatregelen.

 

De jaarlijkse verkoop van retrogoederen tijdens de Retrodag is intussen een traditie bij vele kringwinkels. Vorig jaar werd de Retrodag nog afgelast, Opnieuw & Co heeft beslist de verkoop van retrogoederen dit jaar te laten doorgaan, zij het in een lichtjes aangepaste vorm. Het eerste deel van de goederen wordt verkocht vanaf zaterdag 13 maart. Vanaf maandag 15 maart worden er nog extra retrogoederen aangeleverd in de winkels die de rest van de week verkocht zullen worden. De coronamaatregelen zullen zoals steeds strikt worden toegepast: maximum 100 klanten kunnen tegelijk binnen in onze winkels (30 klanten in de nieuwe winkel in Mortsel), aan elke winkel zullen vrijwilligers hier nauwgezet op toekijken. Alle geefpunten aan de winkels zijn zaterdag gesloten en uiteraard wordt er geen catering voorzien.

 

Maar de retroschattenjacht blijft overeind. Vanaf zaterdag nemen we een duik in het verleden van de fifties tot de nineties. Prachtige retrokastjes –stoelen of -tafels, vintage kleding, brocante, servies en andere unieke spullen en hebbedingetjes, volgende week vind je ze allemaal bij Opnieuw & Co. Die ene retroparel die een klant op de kop tikt, kan een echte duurzame meerwaarde betekenen voor zijn of haar huis. Iedereen is welkom in de winkels in Duffel, Kessel, Kontich, Lier en de 2 winkels in Mortsel (Borsbeeksebinnenweg 51 en Vredebaan 90).

Persbericht: Opnieuw & CO

Retro:

Retro Meubels:

Retro-dag:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.