Video:

Foto: de Deurnestrater

MORTSEL – In de Deurnestraat te Mortsel, hebben verschillende bewoners gele hesjes opgehangen.

Dit als protest tegen het zwaar verkeer dat door de straat rijd, hoewel dit verboden is door verkeersbord C31a en C31b bet onderbord “+3.5t uitgezonderd laden en lossen”

Zelfs Onze-Lieve-Vrouw-Maria met kindje Jezus doen mee samen met nog een ander standbeeld.

Bekijk hierboven de mooie beelden.

Tekst: YD/Yadi Mediagroep

Foto 1: ©Yadimediagroep

Foto 2: ©Yadimediagroep

Foto: 3 ©Yadimedigroep

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten