Video:

Foto: koffiehuisje en winkeltje

MORTSEL – We werden warm onthaald in het nieuwe concept van De Kompanie vzw.

Leuk en gezellig is het daar zeer zeker in het koffiehuisje en als je er dan toch bent om iets te eten en drinken kan je ook in een keer gebruik maken van hun nieuw winkeltje, waar je allerlei leuke dingen kan kopen. Wat allemaal hoor en zie je in het filmpje.

OOK BELANGRIJK:

Noteer alvast 7 mei 2022 voor de officiële opening van de nieuwbouw

Tekst: D/V
Foto’s: copyright Niels Loomans @Tundr

Menukaart

Foto: copyright Niels Loomans @Tundr

Foto: copyright Niels Loomans @Tundr

Foto: copyright Niels Loomans @Tundr

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten