Video:

EDEGEM – Hubert Van Campfort (66) is al 50 jaar lang vrijwillige brandweerman bij brandweer Zone Rand post Edegem

Dit doet hem niemand na, dit is een echt unicum. Afgelopen donderdag werd hij dan ook samen met zijn vrouw uitbundig in de kijker gezet in Edegem.

Wij konden natuurlijk ook niet ontbreken en hadden een aangenaam gesprek met Hubert in de brandweerkazerne.

Tekst: D.V.

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten