Foto:

ZUIDRAND – Het belooft een bruisende (culturele) zomer te worden in de Zuidrand!

Voor de tweede keer bundelen de cultuurhuizen uit de regio hun zomeraanbod in één ‘Zomeren in de Zuidrand’ brochure,

boordevol tips om je zomer weer volop te beleven. Pik een openluchtfilm of concert mee, bezoek één van de talrijke feestelijke evenementen en laat je ontroeren door (locatie)theater en vertellingen.

Maar deze zomereditie laat je ook proeven van al het moois uit de Zuidrand, met tips voor (geleide) wandelingen en fietstochten, zomerbars en zoveel meer!

Schepen voor cultuur uit Mortsel en ondervoorzitter van de Streekvereniging Zuidrand, Ilse Lacante, vertelt trots: “Na een eerste voorzichtige versie van onze Zuidrand-zomerbrochure in 2021, kunnen we dit jaar weer volop genieten van cultuur tijdens de zomermaanden. Met meer dan 80 activiteiten tonen we dat er dicht bij huis heel wat te beleven valt. Of je nu houdt van orgelconcerten of samen met je kinderen op speurtocht wil gaan, geniet van een openluchtfilm of een woonwagenvertelling, of gewoon gezellig wil genieten van de talloze jaarmarkten en kermissen deze zomer, je vindt het net om de hoek én in onze brochure terug. Ik wens iedereen nu al een prachtige zomer vol cultuur toe!”

Haal jouw gratis exemplaar vanaf 1 juni bij het onthaal van onze Zuidrandgemeenten in Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel. Alle info en de digitale versie vind je op www.dezuidrand.be.

 

Cultuurregio Zuidrand

Cultuurregio Zuidrand is een samenwerkingsverband voor cultuur tussen zeven gemeenten (Aartselaar, Borsbeek, Edegem, Hove, Kontich, Lint en Mortsel), met steun van de Vlaamse overheid. Cultuurregio Zuidrand werkt aan de bovenlokale cultuurwerking. Ze brengt culturele partners bij elkaar, versterkt en verbreed het regionaal cultuuraanbod en vergroot de cultuurparticipatie.

Cultuurregio Zuidrand is een onderdeel van Streekvereniging Zuidrand.

Persbericht: De Zuidrand streekvereniging

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.