Mortsel – Dit weekend trakteren wij gans ons habicom-team (en partners) op een take away bij onze lokale horecazaken.

 

We hebben ook uw zaak geselecteerd en één of meerdere van onze collega’s zal morgen een bestelling bij jullie plaatsen.  Is het mogelijk om de rekening naar mij door te sturen aub?  Wij zorgen onmiddellijk voor de betaling.

 

Hiermee willen we jullie een hart onder de riem steken en tevens extra publiciteit maken voor jullie afhaal service.  Alle habicom-collega’s zullen jullie afhaalservice delen op social media en habicom zal, uiterlijk begin volgende week, een betalende campagne lanceren op social media waarin we ook uw restaurant vermelden.  Het zou dan ook fijn zijn als jullie onze post zouden delen.

 

Thanks a lot, stay safe en succes!  We zullen jullie blijven steunen.

Persbericht: Habicom vastgoed

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.