Video:

Foto: Hanne voor haar Boekentil

EDEGEM – Hanne (11) zou graag meer kinderboekentillen zien in de voortuinen zien komen.

Een boekentil is een ruilsysteem voor de lezers die graag lezen en op deze manier kan je op een leuke manier boeken ruilen en lenen.

Maar kinderruilsysteem zoals Hanne uit Edegem het noemt kinderboekentil is er nog niet.

Hanne en de papa zijn dan in de zomer op het idee gekomen om er zelf eentje in mekaar te knutselen en in de voortuin te plaatsen.

Deze kent ondertussen een groot succes en Hanne hoopt nu dat er nog meer zullen komen voor kinderen.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten