Foto: Hoek Edegemsestraat/Antwerpsestraat

Foto: Afgebroken stuk

MORTSEL – Rond de middag was er bij de Stadsdiensten een oproep binnengekomen van een stuk gevel dat was losgekomen op de hoek van de Edegemsstraat/Antwerpsestraat boven Mortsel Slagerij.

Er vielen gelukkig geen slachtoffers.

Bij nazicht van de Stadsdiensten en Politiediensten bleek er nog verder scheuren ontdekt te zijn in de gevel van dit gebouw.

Er wordt een perimeter rond het gebouw ingesteld, momenteel en de betreffende diensten gaan dit nu verder onderzoeken.

Tekst: DV/Yadimedia

Foto: Gevel

Foto 4:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.