Video:

MORTSEL – De inwoners van Statielei 3, 2640 Mortsel laten hun tuin al jarenlang verloederen. Hierdoor hebben ze bij de buren (Immo Mortsel) ongedierte (ratten).

De buren steken het op de bewoners van het eerste verdiep. Deze zouden de tuin verzorgen maar doen het niet. En volgens de syndicus trekt de rest van de bewoners zich er niets van aan.

“Er vallen stukken van de bomen naar beneden. Binnenkort valt een van de bomen, als die verkeerd valt en de kinderen zijn er…”

Men heeft meerdere brieven gestuurd en het meermaals gevraagd zonder resultaat. Ook de stad is op de hoogte gebracht maar zegt niets te kunnen doen “omdat het privédomein is”

De brandweer zou indien nodig ook geen rechtstreekse toegang tot “dit stukje bos” hebben  terwijl dit volgens de bouwvoorschriften wel moet.

De grote vraag is nu wat als er een ongeluk gebeurt? Wie is er verantwoordelijk?

De eigenaren weten het en de stad is op de hoogte. Beide partijen doen niets.

Tekst: Yadi-Media / YD

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.