Video:

MORTSEL – Het nieuwe seizoen 2022 -2023 is van start gegaan in kunstfabriek Kaleidoscoop.

Jelte Van Roy die een tijdje geleden de nieuwe eigenaar is van de kaleidoscoop heeft hart gewerkt naar dit nieuw seizoen toe.

Er zijn ook een paar dingen veranderd zoals het logo, een aanpassing in de naam. Binnenkort komt er ook een volledige nieuwe website online.

Alles is mooi gebundeld in een kunstfabriek kaleidoscoop boekje dat vanaf nu te verkrijgen is en ook heel overzichtelijk alles in staat.

Jelte mikt ook op meer familie gezinsdagen zowel in de week als bijzonder op zondag.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.