Foto: ©samen met Jong N-VA Edegem

EDEGEM – Er is al langer vraag naar extra studieplekken in Edegem. Gemeenteraadslid Adrian De Weerdt (CD&V) en voorzitter van JongCD&V Edegem Thomas Van Gorp

deden tijdens de vorige examenperiode al een oproep aan het N-VA-bestuur om meer locaties vrij te maken zodat studenten in alle rust kunnen studeren (https://edegem.cdenv.be/nieuws/nieuws/nieuwjaarswens-van-jongcdv-edegem-stille-ruimtes-voor-studenten-coronaproof/).

 

Thomas Van Gorp: “Samen studeren werkt motiverend en is de afgelopen jaren enorm populair geworden. We zijn dan ook blij dat er gehoor is gegeven aan onze oproep en dat we samen met de uitbater van Hof ter Linden kunnen zorgen voor een aantal coronaproof plekken in het fantastische kasteel. De unieke omgeving maakt de studie-ervaring des te specialer. We steunen graag dit initiatief voor de studenten en voorzien graag mee permanentie en het proper houden van de studieplekken!”

Persbericht: Jong CD&V Edegem
Foto: ©samen met Jong N-VA

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.