Video:

Jukebox 2021

MORTSEL – Woensdag is het dan zo ver Jukebox 2021 komt naar Mortsel.Wij hadden vandaag al een zeer aangenaam gesprek met Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Nele Bauwens.

Wij hebben al geproefd van een voorsmaakje en het is echt de moeite om deze drie TOP artiesten met 10-koppig live aan het werk te zien.

Je kan nog kaarten bestel via http://tickets.mortsel.be/

Ook kan je nu al stemmen om je favoriete liedje te horen, dit kan zeker via:

http://www.jukebox2020.be/

Tekst: D/V

Foto: orkest Jukebox 2021

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten