Video:

MORTSEL – Wisten jullie dat er ook een aangenaam kapsalon is in de Rozentuin?

Tinne Peiren van kapsalon Cut & Grace viert dit jaar haar 10 jarig bestaan.

Wij zijn eens een kijkje gaan nemen bij Cut & Grace hoe het daar aan toe gaat, en hadden een zeer aangenaam gesprek met Tinne, die al van haar 15 jaar in het kapperswereld zit.

Website: www.cutandgrace.com

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten