Video:

Foto: Event

MORTSEL – Het Kunstenfestival van Klub Kultuur komt op zaterdag 27 november naar deFENIKS – Deurneleitje 6 – 2640 Mortsel.

Met dit festival willen we jonge gezinnen en hun kinderen, jongeren en cultuurliefhebbers in het algemeen samenbrengen en hen laten genieten van een uniek aanbod aan jonge, lokale makers. Dit jaar gaan we offline! Fysiek aan de slag!

In Mortsel in de Feniks zalen van Walpurgis! Welkom vanaf 14u tot middernacht!

Meer info op: https://www.facebook.com/events/299191064985795/?ref=newsfeed

Website: https://klubkultuur.be/

Tekst: Yadi Media

Foto: Klub Kultuur

Foto: Join our crew

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.