Foto:

MORTSEL – Van 23 april tot 25 juni staat er een levensgrote envelop op het Mortselse Stadsplein. Deze grote envelop fungeert als brievenbus.

Wie winkelt in Mortsel kan gedurende die periode een envelop in de brievenbus droppen. In de envelop moet voor minstens 100 euro aan kassatickets zitten van eender welke Mortselse handelaar. Tijdens Mortsel feest! op 25 juni zal burgemeester Erik Broeckx maar liefst 18 winnaars trekken. Zij winnen cadeaubons waarmee ze terechtkunnen bij meer dan 100 Mortselse handelaars.

“Met deze eenvoudige en toegankelijke ‘Drop je envelop’-actie wil lokaal bestuur Mortsel zowel handelaars als klanten een duwtje in de rug geven. Tijdens de coronacrisis was lokaal kopen belangrijk, dat willen we ook nu niet uit het oog verliezen”, aldus bevoegde schepen Ilse Lacante.

De spelregels zijn eenvoudig:

  • Verzamel voor minstens 100 euro aan kassatickets
  • De kassatickets moeten van aankopen bij Mortselse detail- of horecazaken zijn
  • Verzamel de tickets in eender welke envelop, waarop je duidelijk je naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres vermeldt. Zo kunnen we je contacteren bij mogelijke winst.
  • Drop je gesloten envelop in de levensgrote envelop die opgesteld staat op de zuidkant van het Stadsplein ter hoogte van de tramhalte. Dit kan van 23 april tot 25 juni 2022.
  • Let op! Slechts 1 deelname per persoon is toegelaten. Per gezin mag wel elk gezinslid individueel deelnemen.

Op zaterdag 25 juni 2022 zal de burgemeester de winnaars van de cadeaubons trekken tijdens Mortsel feest!:

  • 1 winnaar van 1.000 euro
  • 1 winnaar van 500 euro
  • 1 winnaar van 250 euro
  • 5 winnaars van 100 euro
  • 10 winnaars van 50 euro

De winnaars worden persoonlijk gecontacteerd om hun cadeaubons af te halen aan het Stadsonthaal. Met deze bons kan je terecht bij meer dan 100 Mortselse handelaars.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten