MORTSEL – Neem op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 november deel aan de Lichtwandeling in FORT 4 en laat je betoveren door een sprookjesachtig schouwspel.

De wandeling start bij het invallen van de duisternis ter hoogte van de shelter, waardoor je het parcours kan verkennen tussen 18.00 en 22.00 uur.

De Lichtwandeling is volledig gratis, reserveren is niet nodig.

Het hoofdfrontgebouw van FORT 4 krijgt de hoofdrol in dit spektakel van licht en bewegende beelden. Klassieke muziek en speciale acts maken van deze wandeling een magisch avontuur. Het is dan ook een perfecte gezinsuitstap voor jong en oud. Door de ogen van de allerkleinsten transformeert het fort al snel in een lichtgevend sprookjesbos.

 

Deze Lichtwandeling gaat op een veilige manier buiten door. Aan de ingang wordt het Covid Safe Ticket gescand vanaf 12 jaar. Ook een mondmasker is verplicht vanaf de leeftijd van 10 jaar.

“Deze mooie en uitzonderlijke opvoering geeft de Mortselaar hopelijk weer wat licht in deze toch al donkere periode! Genieten dus van dit feeërieke tafereel!” blikt schepen Ilse Lacante alvast vooruit.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten