Video:

MORTSEL – Het nieuwe jaar brengt een nieuw mandaat voor gemeenteraadslid Lieve Fierens van de onafhankelijke partij Pro-Mortsel.

Vanaf januari 2022 zal zij zetelen in het Bijzonder Comité Sociale Dienst. Het BCSD is belast met het toekennen van individuele sociale dienstverlening aan personen en gezinnen zoals omschreven in het decreet lokaal bestuur.

Vorige legislatuur zetelde Lieve reeds in het BCSD, dus is het voor haar een terugkeer naar bekend terrein.

“Momenteel zitten we halverwege de legislatuur en bij de aanvang hiervan was afgesproken dat Lieve zich de laatste 3 jaren zou inzetten voor het comité. Die dag is vandaag dus aangebroken. Wij hebben er alle vertrouwen in dat Lieve de actuele dossiers met de nodige discretie en op een eerlijke wijze zal verdedigen vanuit het partijperspectief van Pro-Mortsel”, moedigt fractieleider Michiel Tisson aan.

Pro-Mortsel werd opgericht in september 2020 door Michiel Tisson en Lieve Fierens als onafhankelijke gemeenteraadsleden met de steun van voorzitter Rudy Ceulemans en secretaris Patricia Bal. Bij de volgende verkiezingen in 2024 komt Pro-Mortsel met een eigen kieslijst en een actueel programma dat focust op een vernieuwend en transparant beleid met kernwoorden als warm en sociaal engagement, veiligheid, lokaal ondernemen, mobiliteit, cultuur, beleving en een financieel gezond Mortsel.

Persbericht: Pro-Mortsel

Logo

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.