Foto 1:

Foto 2:

EDEGEM – Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 109.623 in Vrije Basisschool – Olfa ’t Plein in Edegem.

“We timmeren verder aan een betere onderwijskwaliteit voor onze leerlingen”, zegt Weyts. “Die onderwijskwaliteit krikken we mee op door te investeren in onze schoolinfrastructuur.”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Edegem ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 109.623 in Vrije Basisschool – Olfa ’t Plein in Edegem. Concreet gaat het om de verhoging van het eerder toegekende bedrag voor het nieuwbouw schoolgebouw.

“Dankzij deze mooie investering in de scholenbouw investeren we niet alleen in de school zelf, maar ook in de leerlingen. Zo bouwen we verder aan onze toekomst. Als leerkracht in Olfa ’t Plein kan ik verzekeren dat het nieuws hier warm onthaald werd,” zegt schepen van Onderwijs Koen Michiels (N-VA).

Persbericht: N-VA Edegem

Foto 3:

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten