MORTSEL – Eindelijk goed weer, daar hoopten de Mortselse horeca al een tijdje op.

De terrassen draaien op volle toeren, en iedereen kijkt uit naar de nieuwe versoepelingen van 9 juni!

Ook het weekend van 26 en 27 juni organiseren de cafés van het Gemeenteplein een groot terras ‘Red het Plein’ dit is open op 26 en 27 juni telkens van 12U00 tot 22U00.

 

Wij zouden zeggen: MET ONS ALLEN DAARHEEN!

Tekst: DV/Yadimedia

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.