Video:

MORTSEL – Dinsdag nacht kreeg de Statielei haar eigen “Regenboogzebrapad”

Deze ligt midden op de Statiele ter hoogte van de oversteek aan de

Lindelei/Pieter Reypenslei, in de rijrichting Antwerpen.

Deze was normaal voorzien tegen 17 mei 2022 Internationale Dag tegen Homofobie en Transfobie (IDAHOT), maar is niet gelukt. Met een beetje vertraging heeft Mortsel toch zijn unieke Regenboogzebrapad gekregen.

Het idee voor het Regenboogzebrapad kwam van Jan Claus

(N-VA) tevens ook Voorzitter van de Gemeenteraad en van Amarildo Vllazeria (Vooruit – I Love Mortsel) deze werd massaal goedgekeurd op de Gemeenteraad van 22 maart.

Hopelijk is het nu nog even afwachten op Wegen en Verkeer dat ze de andere rijrichting ook nog gaan aanpakken. Dit zou het helemaal mooi en af maken.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.