MORTSEL – Op vrijdag 6 mei kan je maar beter zorgen dat je veters goed gestrikt zijn. Tenminste als je deelneemt aan Mortsel loopt!.

Na een coronapauze van twee jaar kan deze sportieve loopwedstrijd voor jong en oud opnieuw plaatsvinden. De mooie, groene omgeving van FORT 4 doet opnieuw dienst als decor voor deze 8e editie van Mortsel loopt!.

Voor ieder wat wils

Er is een parcours van 320 meter voor kleuters en één van 640 meter voor kinderen van de lagere school en G-sporters (alle leeftijden). Zij lopen rond de shelter. Alle andere parcours van 1, 2, 5 en 10 km liggen in en rond FORT 4. Door de langere afstand maken de parcours van 5 en 10km ook een grote toer door Klein-Zwitserland.

 Inschrijven

De online inschrijvingen zijn intussen afgelopen. Je kan wel nog terecht in sporthal Den Drab op donderdag 5 mei tussen 09.00 en 19.00 uur. Schrijf je de dag zelf in? Geen probleem, maar je betaalt dan een euro extra.

Verkeersmaatregelen

Om alles veilig te laten verlopen, worden volgende maatregelen genomen tijdens de loopwedstrijd:

 

  • Enkel plaatselijk verkeer in de Neerhoevelaan en Maxlaan.
  • De Cantecroylaan wordt doodlopend. De straat wordt afgesloten ter hoogte van de ingang naar het kasteel.
  • Een gedeelte van de rijbaan van de Goudenregen wordt vrijgehouden vanaf de uitgang van de achterzijde van kasteel Cantecroy tot aan de speeltuin. Er geldt een parkeerverbod over de ganse lengte van de Goudenregen van 18.00 tot 22.00 uur.
Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten