Foto:

MORTSEL – In het weekend van zaterdag 10 en zondag 11 december 2022 wordt Mortsel omgetoverd tot een heus winterdorp. Op het Stadsplein kan je terecht voor verschillende gezellige activiteiten voor groot en klein.

 

Winterdorp

Het Stadsplein wordt tijdens Mortsel Wintert! ondergedompeld in een gezellige kerst- en wintersfeer. Op het open plein kan je komen snuisteren tussen verschillende kramen van 100% Zelfgemarkt en de boekenmarkt. Onder de luifels van het Stadsplein vind je het culinaire dorp waar kinderen kunnen pottenbakken en bouwen met reuze Lego blokken, ook de Kerstman is van de partij. De Mortselse horeca serveren hun lekkerste winterse hapjes en drankjes. Kom een gok wagen bij ‘raad het gewicht’ en maak kans op Mortselse cadeaubons.

 

“Bovendien zullen op het Gemeenteplein de winnaars van de wintereditie van ‘Drop je envelop’ door de burgemeester getrokken worden op zaterdag om 11.30 uur. Dit is eveneens één van de vele acties die lokaal bestuur Mortsel organiseert om de lokale handelaren te ondersteunen.”, vult schepen Ilse Lacante aan.

 

Zondagopeningen

Koop lokaal tijdens de zondagopeningen van Mortselse winkels op zondag 11 en 18 december 2022 en 8 januari 2023.

Winterkermis

Winterkermis op het Gemeenteplein van vrijdag 9 december 2022 t.e.m. zondag 8 januari 2023.

 

“Laat die winter maar komen, hartverwarmend Mortsel is er klaar voor!” blikt Lacante verder vooruit.

 

Kom in de winterstemming tijdens Mortsel Wintert! op zaterdag 10 en zondag 11 december 2022. Het winterdorp opent zijn deuren vanaf 12.00 uur. Meer info op www.mortsel.be/mortselwintert.

Persbericht: Lokaal bestuur Mortsel

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten