Video:

Het boek:

MORTSEL – We hadden vandaag een zeer aangenaam en interessant gesprek met Mortselaar Christophe Pirotte die zijn liefde in Slovenië gevonden heeft en in 2003 naar daar definitief is gaan wonen.

We hebben afgesproken aan een tafeltje in speeltuin ’t Parkske met een lekker biertje er bij.

Hij heeft na zijn werken als marktonderzoeker en gids nog tijd over om als auteur aan het werk te gaan. Christophe heeft namelijk zijn eerste boek geschreven en uitgebracht genaamd: Eens in het land van Ons. Dit boek is een actuele politieke roman.

Eens in het land van Ons is in alle bekende boekhandels te krijgen.

Tekst: D/V

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten