Video:

Foto: Collage

MORTSEL – Eindelijk kon Mortsel Wintert doorgaan desondanks de coronacijfers. Vorig jaar moesten ze alles annuleren door de hoge coronacijfers.

Deze editie van Mortsel Wintert! bracht heel veel positieve reacties met zich mee op sociale media. Men kon ervan genieten, met een Winterdorp, de allerkleinsten onder ons konden de Kerstman begroeten in zijn chalet recht uit Lapland. De grootste onder ons konden genieten van een lekker hapje en drankje.

Ook was er de Tweedehands boekenmarkt en 100% Zelfgemarkt.

Tijdens het winkelen kon je ook nog leuke straatmuzikanten tegen komen.

En kermis op het Gemeenteplein.

Tekst: D/V

(klik op foto’s om te vergroten)

Door Studio S

Ik ben Dirk Ik ben 58jaar ik ben afgestudeerd als barman/garçon, de helft man mijn leven heb ik met mijn ouders een cafe hier in Mortsel gehad. Mijn grote droom was om een buschauffeur te worden, en ik heb deze droom kunnen verwezenlijken. Van kinds af aan was ik gepassioneerd door fotografie, zo heb ik op latere leeftijd hier een cursus voor gevolgd en ben een hobbyfotograaf geworden. Mijn passie was echter meer met bewegende beelden werken. Het begon met bewegende foto’s en is later overgegaan naar video. Ik woon al 46 jaar lang in Mortsel waar ook mijn hart ligt. Zo heb ik mijn hobby met Mortsel gecombineerd en Mortsel TV opgericht (nu Yadi Media). Dit is een internet TV dat intussen ook al een uit de hand gelopen hobby geworden maar een dat ik dolgraag doe.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.